Winlat gramatvedibas proga uz Linux

Moderator: pamela

Locked
juseris
Posts: 22
Joined: 17:20 Sunday 1 Feb 2004

Winlat gramatvedibas proga uz Linux

Post by juseris » 13:02 Monday 17 Jan 2005

Sveiki specialisti!
Vai kads gadijuma nav darbinajis WINLAT gramatvedibas programmu uz Linux darbstacijas. Man nu ljoti gribas saakt pāreju uz Linux, bet bez gramatvedibas progas taa lieta nerullē.
Wine meginaju, bet taa met araa visadus errorus. Pienemu ka neesmu to pareizi nokonfigurejis, bet es neesmu specs un ar wine saskaros pirmo reizi.
varbut ir kadas rekomendacijas?

Vells
Posts: 589
Joined: 11:26 Monday 22 Sep 2003
Contact:

Post by Vells » 13:25 Monday 17 Jan 2005

cik sapratu tad doma ir paariet uz linux ws ?
winei lai vareetu palaist vairak progas, cik zinu ir ljoti labi ja kaut kur uz hdd windows uzinstaleets un winei noraadiits tas, lai vareetu wine juzot liberijas kas nepiecieshanas api un taa, bet vispar tas ir tiiri teoreetiski un ljoti vispaariigi.
search.php , ja nau gaaz valjaa

Andris
Posts: 14
Joined: 13:16 Thursday 18 Mar 2004
Contact:

Post by Andris » 13:42 Monday 17 Jan 2005

sveiks juseri,

es tev wine's vietaa buutu ieteicis labaak Cross Over Office, par to zveeru shajaa lapinjaa diezgan sakariigi aprakstiits http://onix.h12.ru/ un ar altavista jaapameklee pasaulee, vai kur taa programminja uz kaada servera nameetaajas. Es pats pirms paaris meeneshiem to taa atradu un izmeegjinaaju, iet tiiri labi und visu windows'u nemaz installeet nevajag...

Guest

Post by Guest » 20:46 Tuesday 18 Jan 2005

Uzliku crossover office. Tiesham tieku taalaak , bet tikpat ta proga "WINLAT" neiet. paludzot --debugmsg, pagaidaam vienigaa problema ko uzrada crossover office ir "err:tooltips:TOOLTIPS_WindowProc unknown msg 240a wp=00000000 lp=00000000"
Ko taa rinda nozimee nevaru pagaidaam saprast. Praktiski problema izpauzhas ieksh to ka pogas nespiezhas ieksh progas.
Ja kadam ir idejas ludzu iepostejiet.

Andris
Posts: 14
Joined: 13:16 Thursday 18 Mar 2004
Contact:

Post by Andris » 09:59 Wednesday 19 Jan 2005

Ideja ir, paskaties, vai Tava programma nelieto kaadu basic'a runtime biblioteeku (es to programmu nekad neesmu redzeejis, taapeec praktiski tikai ideja) un veel ir iespeejams, ka drukas iekaarta ir lpt1 un taa ir statiski ieprogrammeeta, tad tev crossoveroffices palaishanas skriptaa jaaapskata, kaa to iekaartu nokonfigureet.

Locked